The Duffer Brothers izjavili da razmišljaju o nastavku serije ‘Stranger Things’

Braća Matt i Ross Duffer, autori serije, otkrili su da će nova sezona, ukoliko je bude, biti nastavak prethodne.

'Stranger Things'
‘Stranger Things’

“Stranger Things” je američka nadnaravna SF horor serija izašla na Netflixu 15. srpnja. Radnja joj je smještena u ’80-e u mali gradić u Indiani, a glavni likovi su djeca.

Serija je svojevrsno ljubavno pismo ’80-ima, napravljena u spielbergovsko-kingovskoj maniri, i u samo dva tjedna od premijere već stekla gotovo kultni status. Osim izvanrednog dječjeg casta i povratka Winone Ryder na ekrane, hype što ga je izazvala ponajviše se temelji na tome što su autori seriju strukturirali kao svojevrsni pačvork motiva skupljenih iz filmografije i pop-kulture ’80-ih, kada su i sami odrastali i zavoljeli televiziju kojom se danas bave, pa su seriju najviše razvikali ljudi iz njihove generacije, nostalgični za periodom djetinjstva i odrastanja na “Gooniesima”, “Stand By Me”, “E.T.”, “Carrie”, “Strava u ulici Brijestova” i sl.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5kRo6Yg091o[/youtube]

Premda još nije službeno potvrđeno njezino obnavljanje za drugu sezonu, The Duffer Brothers su objavili kako će njezin nastavak, ukoliko do njega dođe, biti nastavak prve sezone u kojoj je dosta toga ostalo neobjašnjeno.

“Puno toga nismo stigli učiniti, ili nam se učinilo da ih ne treba staviti već u prvu sezonu. Postoji cijeli jedan svijet kojeg nismo istražili u prvoj sezoni, svijet čudovišta. Vidjet ćemo kakve će biti reakcije na prvu sezonu, a ako bude druge, bit će u pitanju nastavak priče”, rekao je za Veriaty Ross Duffer i dodao kako već imaju dokument od 30 stranica s razradom nastavka priče.

“Stranger Things” je na IMDb ocijenjena prosječnom ocjenom 9.2 (kao i “Sopranosi”), što ju čini jednom od najbolje ocijenjenih serija u povijesti televizije, pa ako je suditi po kvaliteti, očekuje se da bi je Netflix trebao obnoviti za sljedeću sezonu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X