The Garden u Zadru ugošćuje dio festivala

Za vrijeme trajanja The Garden Festivala u Tisnom, u The Garden Zadru možete uživati u glazbi za koju su zaduženi pomno birani DJ-evi. Prekrasni lounge bar na otvorenom jedna je od lokacija festivala, ulaz je besplatan, a sve je praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta “art of raw”.

The Garden u Zadru ugošćuje dio festivala
The Garden u Zadru ugošćuje dio festivala

The Garden Zadar već dvanaestu sezonu obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj našoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-a.

The Garden Zadar kao sastavni dio The Garden Festivala mjesto je od kud se ideja o festivalu razvila. Od 1. do 8. srpnja 2015. jubilarno deseto, ujedno i posljednje izdanje The Garden Festivala, održat će se u Tisnom gdje će još jednom na odličnoj lokaciji uz kvalitetan lineup i intimniju atmosferu ujediniti glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta. Svake godine i u Zadar pristigne dašak festivala, a ulaz je uvijek slobodan.

2. srpnja – No Fakin i Mick Jones (The Garden Festival)
5. srpnja – Stuart Patterson(Faith UK)(The Garden Festival)
7. srpnja – Paul Kaminski and Lee Fisher (The Garden Festival)
10. srpnja. – Neil Diablo (El Diablos Manchester UK)
13. srpnja – All Day Session with Joe’s Bakery & Guests (UK)
31. srpnja i 1. kolovoza – Albin Lindstrom(Eden Rock,Stockholm Sweeden) i Gavin Kendrick (Suncebeat/Southport Weekender UK)
7. i 8. kolovoza – Andy Wilson (Ibiza Sonica Radio,Ibiza ,Es)
28. kolovoza – DJ Basso (Growing Bin Records,Hamburg,DE)

The Garden Festival

Zadnje izdanje The Garden Festivala na lokaciji The Garden Tisnood 1.-8. srpnja 2015. odlazi s velikim praskom i donosi gotovo 200 izvođača. Među njima su imena kao što su DJ Harvey, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, Eats Everything ili Nightmares on Wax. Poznat je potpuni raspored The Garden Festivala po danima koji je dostupan na stranici www.thegardenfestival.eu/timetable.

Kako bi se zadržao intimniji ugođaj festivala, što je oduvijek bilo njegovo obilježje, u prodaji je još samo ograničen broj festivalskih i dnevnih ulaznica za regiju. Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X