The Garden u Zadru ugošćuje dio festivala

Za vrijeme trajanja The Garden Festivala u Tisnom, u The Garden Zadru možete uživati u glazbi za koju su zaduženi pomno birani DJ-evi. Prekrasni lounge bar na otvorenom jedna je od lokacija festivala, ulaz je besplatan, a sve je praćeno odličnom gastronomskom ponudom novog koncepta “art of raw”.

The Garden u Zadru ugošćuje dio festivala
The Garden u Zadru ugošćuje dio festivala

The Garden Zadar već dvanaestu sezonu obilježava kulturnu ponudu u samom Zadru, kao i na cijeloj našoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-a.

The Garden Zadar kao sastavni dio The Garden Festivala mjesto je od kud se ideja o festivalu razvila. Od 1. do 8. srpnja 2015. jubilarno deseto, ujedno i posljednje izdanje The Garden Festivala, održat će se u Tisnom gdje će još jednom na odličnoj lokaciji uz kvalitetan lineup i intimniju atmosferu ujediniti glazbene istomišljenike iz cijelog svijeta. Svake godine i u Zadar pristigne dašak festivala, a ulaz je uvijek slobodan.

2. srpnja – No Fakin i Mick Jones (The Garden Festival)
5. srpnja – Stuart Patterson(Faith UK)(The Garden Festival)
7. srpnja – Paul Kaminski and Lee Fisher (The Garden Festival)
10. srpnja. – Neil Diablo (El Diablos Manchester UK)
13. srpnja – All Day Session with Joe’s Bakery & Guests (UK)
31. srpnja i 1. kolovoza – Albin Lindstrom(Eden Rock,Stockholm Sweeden) i Gavin Kendrick (Suncebeat/Southport Weekender UK)
7. i 8. kolovoza – Andy Wilson (Ibiza Sonica Radio,Ibiza ,Es)
28. kolovoza – DJ Basso (Growing Bin Records,Hamburg,DE)

The Garden Festival

Zadnje izdanje The Garden Festivala na lokaciji The Garden Tisnood 1.-8. srpnja 2015. odlazi s velikim praskom i donosi gotovo 200 izvođača. Među njima su imena kao što su DJ Harvey, Bonobo, Seth Troxler, Joy Orbison, Ben UFO, Midland, Craig Richards, Greg Wilson, Crazy P live i Psychemagik, Eats Everything ili Nightmares on Wax. Poznat je potpuni raspored The Garden Festivala po danima koji je dostupan na stranici www.thegardenfestival.eu/timetable.

Kako bi se zadržao intimniji ugođaj festivala, što je oduvijek bilo njegovo obilježje, u prodaji je još samo ograničen broj festivalskih i dnevnih ulaznica za regiju. Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr. Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X