The Gentleman – ‘Crystal’ u novom izdanju Moonlight Sessiona

Novi Moonlight Session ugostio je osebujnog glazbenika The Gentlemana, u izvedbi balade ‘Crystal’, koja je za tu priliku dobila sasvim novi aranžman.

The Gentleman ‘Crystal’ / Moonlight Session

Pjesma “Crystal” prvi put je objavljena krajem 2017. godina kao prvi službeni singl The Gentlemana, te je uz nju posebno emotivno povezan. Sam je autor glazbe i teksta. U njoj se obraća voljenoj osobi koja mu daje sigurnost i ljubav, govori o međusobnoj pordšci i zajedništvu. Pjesma je sadržajem i značenjem snažna, no zvukom je pjesma koja grli.

“Uvijek moramo težiti potpunoj iskrenosti prema sebi i prema drugima jer je jedino tako moguće živjeti slobodno, bez obzira na cijenu. Ako i krećemo u nepoznato, vjerojatno će biti teško, ali krećemo zajedno i na kraju dana ćemo biti ispunjeni. Ne treba nas biti strah prepustiti se osjećajima, a istovremeno biti spreman primiti na sebe i sve mračnije/teže stvari koje osoba nosi sa sobom. Zajedno je uvijek lakše. “Ja tebe nosim, Ti mene nosiš.” – to je stih koji sve govori”, rekao je ovim povodom The Gentleman.

Audiovizualni projekt Moonlight Session nastao je iz ideje ekipe entuzijasta, snimatelja videospotova Dinka Šimca iz Beyond Pines Films, te Marina i Helene Hraščanec iz Intek Musica koji su željeli na ovaj vrlo atraktivan način audio i video snimanja uživo predstaviti javnosti nove hrvatske izvođače, ali i već afirmirane pjevače i bendove. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu suradnju i novi aranžman već prije objavljenih pjesama.

Prvi Moonlight Session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Do sada su osim The Gentlemana ugostili Annu Moor i bend Rens Argoa, a u sljedećim mjesecima najavljuju još puno zanimljivih glazbenih mjesečina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X