The Gentleman – ‘Crystal’ u novom izdanju Moonlight Sessiona

Novi Moonlight Session ugostio je osebujnog glazbenika The Gentlemana, u izvedbi balade ‘Crystal’, koja je za tu priliku dobila sasvim novi aranžman.

The Gentleman ‘Crystal’ / Moonlight Session

Pjesma “Crystal” prvi put je objavljena krajem 2017. godina kao prvi službeni singl The Gentlemana, te je uz nju posebno emotivno povezan. Sam je autor glazbe i teksta. U njoj se obraća voljenoj osobi koja mu daje sigurnost i ljubav, govori o međusobnoj pordšci i zajedništvu. Pjesma je sadržajem i značenjem snažna, no zvukom je pjesma koja grli.

“Uvijek moramo težiti potpunoj iskrenosti prema sebi i prema drugima jer je jedino tako moguće živjeti slobodno, bez obzira na cijenu. Ako i krećemo u nepoznato, vjerojatno će biti teško, ali krećemo zajedno i na kraju dana ćemo biti ispunjeni. Ne treba nas biti strah prepustiti se osjećajima, a istovremeno biti spreman primiti na sebe i sve mračnije/teže stvari koje osoba nosi sa sobom. Zajedno je uvijek lakše. “Ja tebe nosim, Ti mene nosiš.” – to je stih koji sve govori”, rekao je ovim povodom The Gentleman.

Audiovizualni projekt Moonlight Session nastao je iz ideje ekipe entuzijasta, snimatelja videospotova Dinka Šimca iz Beyond Pines Films, te Marina i Helene Hraščanec iz Intek Musica koji su željeli na ovaj vrlo atraktivan način audio i video snimanja uživo predstaviti javnosti nove hrvatske izvođače, ali i već afirmirane pjevače i bendove. Svaki novi video donosi zanimljivu glazbenu suradnju i novi aranžman već prije objavljenih pjesama.

Prvi Moonlight Session snimljen je u noći pomrčine mjeseca, a snimanje u predvečerje i uz prvi mrak postalo je i nepisano pravilo svakog sljedećeg novog videa. Do sada su osim The Gentlemana ugostili Annu Moor i bend Rens Argoa, a u sljedećim mjesecima najavljuju još puno zanimljivih glazbenih mjesečina.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X