The Gentleman objavio novi singl i videospot ‘You Always Came in Flowers’

The Gentleman je objavio novi singl “You Always Came in Flowers”. Ova će se pjesma naći na njegovom drugom studijskom albumu uz nedavno objavljenu “Hide & Seek”. Kantautor The Gentleman autor je glazbe i teksta, a aranžman potpisuje Marin Hraščanec.

The Gentleman ‘You Always Came in Flowers’

Način na koji The Gentleman prenosi svoj umjetnički utisak na slušatelja je upravo magičan. Ništa u njegovoj glazbi i tekstovima nije banalno i prožeto je dubokim glazbenim promišljanjem. Tako i u pjesmi “You Always Came in Flowers” The Gentleman kod slušatelja nastoji probuditi elementarne ljudske vrijednosti. On nas ovim singlom podsjeća na to čemu služi umjetnost, a to je otkrivanje prave istinske ljepote.

“Pjesmu sam napisao osobi koja je uvijek dolazila obučena u cvijeće kad su s njom dolazile neke loše vijesti. Obuhvaćeno je jedno dulje vremensko razdoblje u kojem sam prolazio kroz razne faze suočavanja s novim životnim situacijama, pa sve do potpunog pomirenja i mira. Ovu pjesmu posvećujem ljudima, ljubavima, odnosima, osmjesima, svom našem vremenu, onome koje je bilo zajedničko i možda više nije, ali ga čuvamo u sjećanju. I sve nam je to lijepo. i sretno i tužno. To je bogatstvo koje smo sposobni osjećati.”, kaže The Gentleman.

Videospot je snimio i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films), a u njemu se pojavljuje diplomirana plesačica Tea Žugec koja o svojoj suradnji s The Gentlemanom kaže: „Suradnja s The Gentlemanom se dogodila na najspontaniji mogući način. Nekako je sve otpočetka kliknulo – od neke neobjašnjive intuicije da će to biti jedan poseban projekt za oboje do potpunog povjerenja da je to “to” bez previše razmišljanja. Nisam uopće spavala čitavu noć (spletom okolnosti) tako da smo dobili jednu sirovu atmosferu izmorenosti i prepuštanja. Osim toga, radilo se o ulasku u moj intiman osobni prostor – a ideja tog mi je bila daleko od ugodne. Međutim, Dinko Šimac je neizmjerno talentiran i pravi profesionalac i apsolutno mogu reći – top snimatelj s kojim sam ikad radila”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X