The Marshmallow Notebooks imaju novi singl i spot ‘Angry Man’

Nakon kratke dvogodišnje stanke, Matija Habijanec aka The Marshmallow Notebooks nastavlja najavljivati novu ploču – vani je novi singl i spot za pjesmu ‘Angry Man’ koja će se naći na nadolazećem albumu ‘Destruction’.

The Marshmallow Notebooks ‘Angry Man’

Ove godine Matija obilježava 25 godina od prve Marshmallow kazete te od prvog Marshmallows koncerta, a nova će The Marshmallow Notebooks ploča izaći nakon ljeta.

Osim Matije koji je pjesmu napisao, “producirao”, otpjevao te odsvirao gitaru, gitalele i šuškao po vesti i jakni, tu su još i stalni suradnici Katarina Stamenkovska (violina), Josip Visković (klarinet, školjke) i Hrvoje Nikšić (kratkovalni radio).

Pjesmu je snimao, miksao i masterirao Hrvoje Nikšić u Kramasoniku, a za spot su se ovaj put pobrinuli sam Matija i njegova sretna djeca, Kim (5) i Mak (4).

“Destruction” LP bit će prvi The Marshmallow Notebooks album nakon eponimne ploče iz 2013. (LP, Noisy Night Records) koja je rasprodana, nakon čega je album reizdan (LP, Ill in the Head Records, 2016.) s jednom bonus pjesmom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X