The National donira profit civilnim udrugama

Sav profit od internetske prodaje mercha za vrijeme Black Fridaya The National je odlučio donirati civilnim organizacijama Planned Parenthood, American Civil Liberties Union, Southern Poverty Law Center i Democracy Now!.

The National (Foto: Tomislav Sporiš)
The National (Foto: Tomislav Sporiš)

The National su na Twitteru objavili ovu vijest uz popratnu poruku: “Ljudske slobode ne postoje same po sebi. Premda je u prošlosti napravljeno dosta za društveni napredak, ulazimo u doba u kojemu su osnovne ljudske slobode ugrožene. Danas je važnije nego ikada da poduzmemo sve kako se naš glas ne bi utišao i kako nijedna naša sloboda ne bi bila ugušena. “

U predizobrnoj je kampanju Matt Berninger bio glasan zagovornik Hillary Clinton, a u intervjuu za “Tavis Smiley” izjavio i kako je u nju pomalo zaljubljen. S bendom EL VY objavio je i pjesmu protiv Trumpa, a The National je svirao za Clinton na jednom od posljednjih predizobrnih skupova u Ohiu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X