The National plakatima po Brooklynu najavljuju novu pjesmu s Bon Iverom

Bend pjesmu ‘Weird Goodbyes’ već izvodi uživo na aktualnoj turneji.

“Weird Goodbyes” (foto: Reddit)

The National najavljuju novu pjesmu s Bon Iverom. Kao što je korisnik Reddita u/Dannydarko istaknuo u objavi, plakati oblijepljeni po Brooklynu promoviraju pjesmu koja se zove “Weird Goodbyes”. The National već neko vrijeme rade na svom sljedećem albumu, ali nije otkriven datum izlaska ni za njega niti za novu pjesmu.

The National zapravo sviraju “Weird Goodbyes” uživo od svibnja, iako bez sudjelovanja Justina Vernona iz Bon Ivera. Izveli su je prvi put u Pamploni u Španjolskoj, ali je na popisu nazvana “Bathwater (Mount Auburn)”. Od tada je svirana sedam puta i prvi put se pojavila na set listi kao “Weird Goodbyes” tijekom nastupa u Cooperstownu prošlog mjeseca.

Iako bendovi tehnički nikada nisu surađivali, Vernon i Aaron Dessner iz The Nationala imaju dugotrajni prateći projekt pod nazivom Big Red Machine. Grupa je prošle godine objavila svoj drugi album, “How Long Do You Think It’s Gonna Last?”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X