‘The Office’ će se vratiti u obliku božićnih specijala, tvrdi John Krasinski

Zvijezda kultne serije ‘The Office’ i redatelj ovogodišnjeg horor hita ‘A Quiet Place’, John Krasinski, želi seriju natrag u obliku višestrukih božićnih specijala.

  • 39
    Shares
Logo fiktivne kompanije Dunder Mifflin iz serije ‘The Office’ (izvor: Wikipedia)

Podsjetimo, američka adaptacija britanskog televizijskog klasika pod ravnanjem Rickya Gervaisa i Stephena Merchenta, emitirala se od 2005. do 2013. godine i tijekom devet sezona prikupila opsesivno štovalaštvo diljem svijeta, nekoliko Primetime Emmya i gotovo pa univerzalne akolade od strane kritike.

Špekulacije o obnavljanju serije traju od prosinca 2017. godine kada je NBC potvrdio da bi se za televizijsku sezonu 2018/2019 serija mogla vratiti na ekrane.

U intervjuu za NME, Krasinski sada potvrđuje da je zasigurno dio glumačke ekipe: “Ja sam sigurno unutra. Ovo što su napravili, recimo, s “Will&Grace”, da se istom postavom pokrene stari show, ne znam da li je izvedivo u slučaju Officea, jer mi smo zaista imali široku postavu, no u obliku božićnog specijala to je i više no izvedivo. Ne razumijem, uostalom, zašto televizijske kuće u SAD-u ne rade mnogo božićnih specijala, u Velikoj Britaniji je to gotovo tradicija i funkcionira odlično.”

Za sada nije poznato vraća li se i Steve Carell novim ekranizacijama.

  • 39
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X