The Raconteurs objavili singl ‘Hey Gyp (Dig The Slowness)’ s nadolazećeg novog albuma

Album ‘Help Us Stranger’ izlazi 21. lipnja preko Third Man Recordsa, a do tada Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence i Patrick Keeler pomažu svim fanovima da prekrate vrijeme novim singlom.

The Raconteurs ‘Help Us Stranger’

The Raconteurs se vraćaju na pozornice nakon osam godina odsutnosti. Nakon “Sunday Driver” i “Now That You Gone”, objavljen je i treći singl “Hey Gyp (Dig The Slowness)” s nadolazećeg albuma “Help Us Stranger”.

Grupa je još prije najavila sjevernoameričku turneju, a sad su uključeni i neki novi datumi. The Raconteurs će započeti svoju svjetsku turneju svojim prvim putovanjem u Australiju i Novi Zeland sljedećeg tjedna, kao i zaustavljanjem u Japanu, Europi i Velikoj Britaniji prije povratka u SAD.

“Help Us Stranger” (Third Man Records) je treći studijski LP i prvi novi album u više od deset godina. Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence i Patrick Keeler predstavljaju moćnu, ponovo okupljenu, kombinaciju koja nastavlja gurati rock ‘n’ roll naprijed u svoju budućnost, povezujući robusne rifove, snagu bluesa, žilavu ​​psihodeliju, Detroit funk, i dušu Nashvillea preko Bensona i Whiteovog beskompromisnog songcrafta i čvrstog glazbenog mišića benda.

The Raconteursi su se vratili kada su najpotrebniji, ujedinjeni i oživljeni bezgraničnom ambicijom, beskonačnom energijom i kolektivističkim duhom koji djeluje na vrhuncu svojih značajnih moći, još jednom stvarajući groove i bijes – jedino moguće kad su njih četiri na okupu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X