The Raconteurs objavili singl ‘Hey Gyp (Dig The Slowness)’ s nadolazećeg novog albuma

Album ‘Help Us Stranger’ izlazi 21. lipnja preko Third Man Recordsa, a do tada Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence i Patrick Keeler pomažu svim fanovima da prekrate vrijeme novim singlom.

  • 5
    Shares
The Raconteurs ‘Help Us Stranger’

The Raconteurs se vraćaju na pozornice nakon osam godina odsutnosti. Nakon “Sunday Driver” i “Now That You Gone”, objavljen je i treći singl “Hey Gyp (Dig The Slowness)” s nadolazećeg albuma “Help Us Stranger”.

Grupa je još prije najavila sjevernoameričku turneju, a sad su uključeni i neki novi datumi. The Raconteurs će započeti svoju svjetsku turneju svojim prvim putovanjem u Australiju i Novi Zeland sljedećeg tjedna, kao i zaustavljanjem u Japanu, Europi i Velikoj Britaniji prije povratka u SAD.

“Help Us Stranger” (Third Man Records) je treći studijski LP i prvi novi album u više od deset godina. Jack White, Brendan Benson, Jack Lawrence i Patrick Keeler predstavljaju moćnu, ponovo okupljenu, kombinaciju koja nastavlja gurati rock ‘n’ roll naprijed u svoju budućnost, povezujući robusne rifove, snagu bluesa, žilavu ​​psihodeliju, Detroit funk, i dušu Nashvillea preko Bensona i Whiteovog beskompromisnog songcrafta i čvrstog glazbenog mišića benda.

The Raconteursi su se vratili kada su najpotrebniji, ujedinjeni i oživljeni bezgraničnom ambicijom, beskonačnom energijom i kolektivističkim duhom koji djeluje na vrhuncu svojih značajnih moći, još jednom stvarajući groove i bijes – jedino moguće kad su njih četiri na okupu.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X