The Rolling Stones ‘Hackney Diamonds’ oglasima potiču glasine o albumu

The Rolling Stones za 6. rujna najavljuju početak nove ere.

Keith Richards i Mick Jagger (Foto: Universal Music)

Rock legende su izgleda na korak do svog 24. albuma – vjerojatno će to biti njihov prvi album s originalnom glazbom od 2005. godine (“A Bigger Bang”), a mnogi vjeruju da će se ovaj album zvati “Hackney Diamonds”.

Danas su Stonesi objavili video u kojem se nalazi njihov logo s ustima i jezikom iznad ulaza u postaju podzemne željeznice 59th Street Columbus Circle u New Yorku. U videu se vidi kako se CGI logo popravlja iz komadića razbijenog stakla dok se u pozadini čuje kratak odlomak glazbe.

Video je opremljen natpisom: “Nova era Stonesa – Širom svijeta od 6. rujna. Pridružite se na http://hackneydiamonds.com♪ #hackneydiamonds”, i potiče fanove da posjete stranicu.

Stranica Hackneydiamonds.com odražava sliku razbijenog stakla iz videa i upozorava na “slabo staklo” koje se virtualno može razbiti kako biste u potpunosti ušli na web stranicu. Onda je otkriveno i odbrojavanje do 6. rujna. Fanovi se mogu prijaviti kako bi se “pridružili svijetu” na mailing listi.

Hackney Diamonds oglas

Iako nije potvrđeno, čini se da je ova “nova era” Stonesa nova ploča i svjetska turneja. Posljednji album grupe bio je blues cover album “Blue & Lonesome” (2016). Prošlog mjeseca, činilo se da je bend najavio svoj novi album u lokalnom novinskom članku.

Tiskani oglas za Hackney Diamonds pojavio se u Hackney Gazette. Hackney Diamonds reklamirao se kao tvrtka “specijalizirana za popravak stakla”. No, nakon pažljivijeg pregleda, nekoliko naznaka ukazivalo je na to da bi to zapravo mogao biti novi album The Rolling Stonesa. Prvo, u naslovu se koristi njihov ikonični logo s ustima i jezikom kako bi zamijenio točku između slova “i” u imenu brenda Diamonds.

U tekstu oglasa bilo je nekoliko referenci na njihove hitove, uključujući “(I Can’t Get No) Satisfaction”, “Gimme Shelter” i “Shattered”.

Font koji je korišten za Hackney Diamonds bio je isti kao onaj koji je korišten na njihovom albumu iz 1978. godine “Some Girls”, a oglas je također naveo da su osnovani 1962. godine, iste godine kada je bend osnovan.

Poveznica na web stranicu također je omogućila korisnicima da izraze svoj interes, ali he u uvjetima naveden i Universal Music Group, koji upravlja glazbenim katalogom The Rolling Stonesa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X