The Siids predstavlja novi singl ‘Lovers’

Riječki electro-rock dvojac The Siids započeo je 2018. godinu radno, donoseći novi singl ‘Lovers’.

The Siids ‘Lovers’

Video spot za pjesmu „Lovers” predstavlja konceptualni nastavak njihovog prvog singla „Meaningless/Weightless”, kako u vizualnom tako i u tematskom smislu. Dok je zadatak prvog singla tekstualno izrazito (anti)ljubavne tematike bio prezentirati mračnu stranu The Siidsa, novi singl pokazuje njihovo drugo lice.

„Pjesma ‘Lovers’ zapravo je negativ pjesme ‘Meaningless/Weightless'”, otkriva kreativni dvojac The Siids, iza kojeg stoje Stanislav Grdaković i Darko Terlević.

Odabrane lokacije za vizualizaciju senzibiliteta pjesama nisu slučajne. Video je sniman na devastiranim prostorima „Dine” na otoku Krku te na ruševinama nekadašnjeg simbola moderne arhitekture, ali i hedonističkog načina života, u hotelskom kompleksu Haludovo. Prostori su to blistave prošlosti, zlorabljene sadašnjosti, ali ujedno i vrlo perspektivne i blistave budućnosti te služe kao savršena metafora za unutarnja stanja autora na oba predstavljena singla.

Snimanje video spotova povjereno je renomiranom riječkom fotografu Kristijanu Vučkoviću, poznatom i po umjetničkom imenu Mekanotehnik, dok je glavnu žensku ulogu i ovoga puta utjelovio poznati model i zaštitno lice brojnih modnih kampanja, Eva Balaži.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X