The Smiths će objaviti singlicu s dvije dosad neobjavljene pjesme

Omot vinilne ploče bit će opremljena prekrasnim Morrisseyevim dizajnom.

The Smiths 'The Boy With The Thorn In His Side'
The Smiths ‘The Boy With The Thorn In His Side’

Nova će singlica s dvije dosad neobjavljene pjesme The Smithsa izaći za etiketu Warner. Na A strani naći će se demo-mix verzija “The Boy With The Thorn In His Side”, dok će na B strani biti neobjavljena verzija “Rubber Ring”. Na omotu će se naći dizajn Morrisseya u klasičnoj estetici The Smithsa.

Ova je vijest uslijedila nakon prošlomjesečne vijesti o objavljivanju dviju izgubljenih pjesama Johnny Marra i Andy Rourkea iz faze prije The Smithsa, kada su svirali u bendu Freak Party, kojega su ova dvojica osnovala s bubnjarom Wolstencroftom.

Johnny Marr je u nedavno intervjuu otkrio kako su se on i Morrissey našli 2008. godine kako bi razgovarali o mogućnosti reuniona The Smithsa, no razgovor nije odveo nikamo. U posljednje se vrijeme Marr dodatno distancirao od te ideje nakon Morrisseyevih kontoverznih komentara u korist Brexita i Nigela Faragea.

Morrissey je prošloga tjedna bio prisiljen otkazati dio američke turneje zbog zdravstvenog stanja klavijaturista koji je kolabirao za vrijeme koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X