The Strokes će sljedeće godine objaviti novi materijal

Gitarist Nick Valensi u intervjuu za NME izjavio je da se sprema novi album The Strokes kojeg će objaviti sljedeće godine.

Nick Valensi (Foto: Wikipedia)
Nick Valensi (Foto: Wikipedia)

U lipnju su The Strokes objavili EP “Future Present Past”, prvi materijal nakon albuma “Comedown Machine” iz 2013. godine.

Govoreći o budućnosti The Strokesa, Nick Valensi je izjavio: “The Strokes su živi i zdravi i žive u New Yorku. Radimo na novoj muzici koju ćemo, nadam se, objaviti sljedeće godine.

Valensi je priznao kako se bojao obznaniti previše o mogućnosti novog materijala. “Ako počnem puno govoriti o tome već sada, ljudi će se previše uzbuditi. I onda nastane taj hype s kojim se morate natjecati, a to uopće nije zabavno”, izjavio je gitarist.

Nick Valensi oformio je i novi bend CRX, koji će svoj debitantski album “New Skin” objaviti 28. listopada. Producent albuma je Josh Homme. CRX je Valensijev prvi projekt uz The Strokes od početaka rada benda, iako je on sam gostovao na ponekim pjesmama Sie, Regine Spektor, Devendre Banharta i Kate Pierson iz The B-52’s.

Osim Nicka Valensija, u CRX-u sviraju još gitarist Darien Zahedi, basist Joh Safley, bubnjar Ralph Alexander i klavijaturist Richie James Follin. Bend je pratnja Becku na koncertima ovog rujna u Americi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X