Tom Cruise sljedeći tjedan postaje Freddie Mercury

Akcijia ‘Freddie For A Day’ zakazna za ponedjeljak 3. rujna u prestižnom londonskom hotelu Savoy ugostiti će Toma Cruisa prerušenog u Freddieja Mercuryja.

Freddie Mercury i Tom Cruise (Foto: Wikipedia)

Fondacija Mercury Phenix bavi se podizanjem svijesti o problemu AIDS-a od 1992. kada su na prvu godišnjicu njegove smrti pokrenuli dobrotvornu organizaciju za pomoć oboljelima u čast i spomen legentarnom pjevaču, zabavljaču i autoru. U dvadeset godina postojanja fondacija je donirala preko 15 milijuna dolara u kroz oko 750 donacija.

“Freddie For A Day” ide treću godinu za rednom, uoči obljetnice Freddijevog rođendana (5. rujna 1946.). Prošle godine u kampanji je sudjelovala i Katy Perry.

“Proveo sam mjesece u proučavanju povijesti rock and rolla za potrebe uživljavanja u karakter Staceeja Jaxxa u mjuziklu “Rock of Ages” i grupa Queen i Freddie Mercury bili su veliki dio tog posla” izjavio je Tom Crurise o skorašnjem angažmanu nošenja prepoznatljivog brka. Još kada u za Freddija karakterističan mikrofon s pola stalka ne bi zapjevao – bila bi to prava dobrotvorna svrha.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X