Tom Morello najavljuje turneju novom pjesmom ‘Can’t Stop the Bleeding’

Na pjesmi gostuju Gary Clark, Jr. i Gramatik.

  • 10
    Shares
Tom Morello “Can’t Stop the Bleeding”

Tom Morello, bivši gitarist Rage Against the Machine, udružio je snage s još jednim gitaristom, Garyjem Clarkom Jr.-om na novoj pjesmi “Can’t Stop the Bleeding” koju je objavio kakao bi najavio svoju nadolazeću turneju. Na pjesmi se pojavljuje iproducnet elektronske glazbe Gramatik.

Pjesma zpočinje kao klasična blues rock kompozicija u kojoj Clark pjeva o nedaćama da bi zatim uz EDM efekte skrenula u iznenađujućem smjeru trancea.

Sam Morello kaže da su na pjesmu utjecali W.B. Yeats, Jimi Hendrix i prestravljeni fanovi Ultre. On je krajem prošle godine objavio album “The Atlas Underground”, ali na njemu se nije našla “Can’t Stop the Bleeding”.

Pjesmu prati i spot u kojem prilično doslovno čovjek pokušava zaustaviti krvarenje zida, da bi do kraja sve izgledalo kao u crtanoj verziji “The Shining”.

Morello turneju započinje na festivalu Welcome to Rockville ovog svibnja u Jacksonvilleu u Floridi, a nakon američkih datuma svratit će u Veliku Britaniju gdje će nastupati kao predgrupa sastavu Muse.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh