Tom Morello najavljuje turneju novom pjesmom ‘Can’t Stop the Bleeding’

Na pjesmi gostuju Gary Clark, Jr. i Gramatik.

Tom Morello “Can’t Stop the Bleeding”

Tom Morello, bivši gitarist Rage Against the Machine, udružio je snage s još jednim gitaristom, Garyjem Clarkom Jr.-om na novoj pjesmi “Can’t Stop the Bleeding” koju je objavio kakao bi najavio svoju nadolazeću turneju. Na pjesmi se pojavljuje iproducnet elektronske glazbe Gramatik.

Pjesma zpočinje kao klasična blues rock kompozicija u kojoj Clark pjeva o nedaćama da bi zatim uz EDM efekte skrenula u iznenađujućem smjeru trancea.

Sam Morello kaže da su na pjesmu utjecali W.B. Yeats, Jimi Hendrix i prestravljeni fanovi Ultre. On je krajem prošle godine objavio album “The Atlas Underground”, ali na njemu se nije našla “Can’t Stop the Bleeding”.

Pjesmu prati i spot u kojem prilično doslovno čovjek pokušava zaustaviti krvarenje zida, da bi do kraja sve izgledalo kao u crtanoj verziji “The Shining”.

Morello turneju započinje na festivalu Welcome to Rockville ovog svibnja u Jacksonvilleu u Floridi, a nakon američkih datuma svratit će u Veliku Britaniju gdje će nastupati kao predgrupa sastavu Muse.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X