Tomislav Goluban ima novi singl i video spot ‘Disappear for Good’

Drugi singl s Golubanovog jedanaestog studijskog albuma ‘Memphis Light’, pjesma ‘Disappear for Good’, dobila je svoj video spot koji je snimio Luka Smuk.

Tomislav Goluban ‘Disappear for Good’

Spot jednostavnom, profinjenom i mističnom simbolikom sjajno odgovara ritmu i ugođaju pjesme. Goluban se kratko osvrnuo: ”Naši su životi kao jedan potez kistom. Njime kreiramo, popravljamo, prekrivamo, uništavamo, ponovno kreiramo. Nikad ne smijemo izgubiti želju da slikamo nešto novo na svom životnom platnu, nikako ne smijemo izgubiti vjeru i nadu.”

U ove neobične dane, prirodni tok života trajno nam je promijenjen. Na nama ostaje kako ga usmjeriti. Potonuti u melankoliju ili aktivirati svoje vlastiti ”kist i platno”? Blues glazba je često pratila ljude kao oslonac u teškim vremenima pa vjerujemo da će vas ovaj Golubanov uradak, barem na trenutak odvesti u neku drugu dimenziju, bolju od naše trenutne, kaotične i nepredvidljive.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X