Tomislav Vučetić – Vučko, pjevač i basist nekadašnje Anesthesie dolazi na mini turneju sa svojim engleskim bendom

More Human Than Human je prog rock/metal duo. Stapaju groovy bas rifove sa moćnim bubnjem i atmosferičnim synth dionicama inspiriranim glazbom iz filma ‘Blade Runner’.

More Human Than Human – Re-Evolution

Bend je formiran 2017. godine u sastavu: Tomislav Vučetić – Vučko (bas i vokal) i Anthony Collins (bubanj, synth i prateći vokali).

Vučko je rođen u Zagrebu. Više od 20 godina bio je basist i pjevač grupe Anesthesia sa kojom je snimio dva albuma za Croatia Records tijekom devedesetih. Godine 2014. seli u Englesku i 2017. upoznaje Anthonyja sa kojim osniva bend More Human Than Human. Anthony Collins, rođeni Londončanin, zadnjih 20 godina radi kao profesionalni bubnjar. Prije osnivanja MHTH bio je član više autorskih bendova u Engleskoj.

U veljači ove godine izdali su svoj album prvijenac pod nazivom “Re-Evolution” koji možete poslušati na raznim glazbenim platformama. Nastup u zagrebačkom Hard Placeu 3. listopada bit će njihovo premijerno pojavljivanje u Zagrebu (upad je besplatan), a support će im pružiti band The Plagijators (u kojem bubnjeve svira bivši bubnjar Anesthesie Thomas Balaž).

Dan kasnije, tj. 4. listopada More Human Than Human nastupaju u Zaboku u Regeneratoru (uz goste Inciter), a mini turneju zaokružuju koncertom u River pubu u Rijeci 5. listopada.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X