Treće uho u Dubrovniku – festival posvećen Indiji

Udruga DRVO mladih Bonsai i Volonterski centar Dubrovnik organiziraju prvi festival Treće uho posvećen Indiji od četvrtka 10. do nedjelje 13. studenog.

  •  
  •  
Treće uho

Festivalski program će se sastojati od koncerata, izložbi, projekcija filmova, radionica i predavanja s gostujućim umjetnicima, a održavat će se na više mjesta u Dubrovniku. Festival  je u potpunosti volonterski projekt i ulaz na sva događanja bit će besplatan.

Program će se odvijati na sljedećim lokacijama: Lazareti, Saloča od zrcala (Narodna knjižnica Dubrovnik), Poslijediplomsko središte Dubrovnik te Klub Rina Mašera (stara bolnica).

U sklopu festivala će se odvijati radionica joge i indijske kuhinje. Broj sudionika je ograničen i prijave će se primati do utorka 8. studenog. Za radionicu joge potrebno je javiti se Ines na broj 091/558 01 28, a za radionicu kuhinje Anji  na 099/22 55 800.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •