Tricky naprasno napustio pozornicu Nisville Jazz Festivala u Nišu

Tricky je 13. kolovoza bio headliner posljednje večeri festivala na kojem su prije njega nastupili Mateja Jezdić, Austrian Syndicate, Al-Qasar, Thana Alexa i Elemental.

Tricky (Foto: Nino Šolić)

Kako navode srpski mediji, koncert Trickyja započeo je u potpunom mraku na zahtjev samog glazbenika i bio je prekinut nakon desetak minuta. Tada je pjevala samo pjevačica iz Trickyjevog sastava dok je britanska zvijezda nervozno šetala po pozornici. Ispostavilo se da je to bila samo tonska proba pred sam nastup, jer je cijeli bend potom otišao s bine.

Kad su se vratili nakon desetak minuta, koncert je počeo, međutim Trickyjev glas se jedva čuo. Nakon jedne odsvirane pjesme, glazbenik je rekao da je koncert završen, i oprostio se od publike.

Publika je na to negodovala, a Tricky je potom u šatoru u backstageu imao žustru raspravu s Ivanom Blagojevićem, direktorom Nisville Jazz Festivala. Neslužbeno se doznaje da je razlog napuštanja pozornice bilo Trickyjevo nezadovoljstvo kvalitetom zvuka.

Podsjećamo da je Tricky prošle 2022. godine otkazao cjelokupnu turneju, a tada je bio predviđen i njegov nastup u zagrebačkom klubu Močvara.

Godine 2016. pionir trip hopa je nakon 45 minuta bio prekinuo svoj koncert u splitskom klubu Judino drvo iz razloga jer je publika preglasno pričala tijekom njegovog nastupa.

Saznajte više:

Tricky prekinuo koncert u Splitu – ‘Vi, ljudi previše pričate’

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X