Trubač Stipe B. Mađor napustio Hladno pivo

U trenutku kad se Hladno pivo sprema za proslavu 25 godina postojanja, bend je napustio trubač Stipe B. Mađor. Razlozi razlaska poznati su njemu i članovima Hladnog piva.

Stipe B. Mađor (Foto: Nino Šolić)

“Dragi svi, kako je sad to već postalo službeno red je da i ja zahvalim svima na podršci iz prvih i zadnjih redova na svim HP koncertima ali ubuduće ćemo se gledati sa nekih drugih bina jer su pogledi na budućnost moji i Hladnog Piva malo različiti :), sad su nam se putovi razišli, a hoće li se opet sastati ‘ko zna 🙂 ! živili!”, napisao je na svom Facebook zidu Stipe B. Mađor, sada bivši trubač Hladnog piva.

Stipe B. Mađor bio je član Hladnog piva od 1999. godine kada im se pridružio nakon snimanja albuma “Pobjeda”. Njegov odlazak iz benda događa se u trenutku kad se grupa priprema za veliku koncertnu proslavu 25. rođendana 25. svibnja na zagrebačkoj Šalati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X