Tús Nua jedini hrvatski bend na nizozemskom Eurosonic festivalu u siječnju

Najveći europski showcase festival u siječnju će ugostiti hvaljeni bend Tús Nua, koji je ujedno i jedini bend iz Hrvatske koji će svirati pred glazbenim profesionalcima iz cijeloga svijeta.

Tús Nua

Eurosonic festival svake godine privuče preko 40.000 posjetitelja, a ujedno je tijekom godina bio i odskočna daska za brojne svjetske izvođače poput The XX, Franz Ferdinanda, Dua Lipe, The Editorsa, Calvina Harrisa, Years & Years i brojnih drugih.

Tús Nua će uz ESNS festival u Groningenu na ovoj turneji odsvirati još nekoliko koncerata u Njemačkoj. Tijekom turneje u studenom ove godine, Tús Nua su posjetile Srbiju, Mađarsku, Češku, Slovačku te Poljsku. U Hrvatskoj su već dobile nadimak “vladarice hrvatskog noisea”, a nedavno su objavile singl “Palindrome”, drugu pjesmu koja najavljuje njihovo novo studijsko izdanje.

Podsjetimo, prvi album “Horizons” Tús Nua su objavile 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Već nakon dvije nove pjesme s nadolazećeg studijskog izdanja Tús Nua su dobile pozitivne kritike, a njihov novi album svjetlo dana će ugledati u jesen 2020. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X