TV Eye ima treći singl ‘Tonight’

‘Tonight’ je treći singl benda TV Eye, ali prvi u suradnji i pod etiketom Mast produkcije. Pjesma  je snimana u United Pop studiju, a miks i mastering za pjesmu potpisuje Mark Mrakovčić.

TV Eye ‘Tonight’

O tome kako je pjesma nastala, TV Eye objašnjava: “Za “Tonight” možemo reći da je nastala “greškom” prilikom jednog večernjeg izlaska… Naime želeći komponirati prvu autorsku stvar benda Miran je u supijanom bunilu lupkajući po stolu i pjevušeći u mobitel napravio snimku koju je u kasne sate iste te večeri pustio dvojici Saše na jednom od popularnih okupljališta mladih. Saša Mitrović je doma pokušao isto odsvirati na gitari, ali kako to obično biva odsvirao je potpuno drugi riff od onog što je Miran prvotno pjevušio (ajmo to nazvati pjevušenje), ali kako u R’n’R nema krivih stvari iz toga je nastao temelj za novu pjesmu. Na odsvirani “krivi”, odnosno novi riff koji čini kostur pjesme, Miran je ubrzo napisao riječi i melodiju, Saša Strakoš smislio opaki solo, a ritam sekcija je upotpunila čitavu priču. “Tonight” govori o večernjem izlasku, bijegu od dosade i poziva na zabavu.”

Za spot je zaslužna Mirna Škrgatić i napravljen je kao kompilacija lyrics videa, fotografija te video zapisa sa live koncerata koje su snimili uglavnom prijatelji benda, a korištene su i fotografije Nikole Kneževića i Darka Marića.

TV EYE su:
Saša Mitrović – ritam gitara
Saša Strakoš – lead gitara
Igor Hanžek – bas
Krešimir Oreški – bubnjevi
Miran Kurspahić – vokal

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X