Tvornica kulture predstavila jesenski koncertni program

Klub u Šubićevoj vratio se praksi započetoj prije pandemije, te sinoć predstavio koncertni plan i program do kraja 2022. godine.

Predstavljane jesenske koncertne sezone 2022. u Tvornici kulture. Na fotografiji: Hiljson Mandela, Sanjin Đukić i Miach (Foto; Zoran Stajčić)

Prilikom predstavljanja programa okupljenima su se obratili koncertni promotor Sanjin Đukić, te glazbenici Hiljson Mandela i Miach.

Đukić je iskazao zadovoljstvo što je konačno došlo vrijeme da se u normalnim okolnostima može predstaviti nadolazeći koncertni program najvećeg klupskog prostora u gradu, dok je pjevačica Miach najavila skorašnji festival Lil Drito iz Tvornice na kojem će priliku za predstavljanje dobiti najmlađa generacija trap scene.

Hiljson Mandela, koji je rasprodao svoj solo listopadski koncert u Tvornici iskoristio je priliku kako bi posebno pohvalio Tvornicu kao “klub koji je najviše učinio u proboju trap scene proteklih godina”.

Tom Odell, Vojko V, Jura Stublić & Film, Lačni Franz, Hiljson Mandela, Irena Žilić, Zvjezdan Rućić, Artan Lili, Xavier Rudd, Macy Gray, Clutch i Milky Chance najjača su imena koja će do kraja godine nastupiti u Tvornicu, pored dvadesetak drugih događanja među kojima i dio nadolazećeg Zagreb Jazz Festivala.

Više o događanjima saznajte ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X