U domaća kina stiže ‘Pozivnica za pakao’

Riječ je o horor trileru za čiju su inspiraciju korišteni filmovi kao što su ‘Nosferatu’ i ‘Dracula’.

“Pozivnica za pakao”

“Srdačno ste pozvani na noćnu moru koja je stvarana generacijama.” Tako glasi glavna poruka filma “Pozivnica za pakao” kojeg će domaća publika imati prilike gledati od 25. kolovoza u kinima. Riječ je o horor trileru za čiju su inspiraciju korišteni filmovi kao što su “Nosferatu” i “Dracula”. Ipak, ovaj film iskače iz okvira svoje tematike.

Iako na prvi pogled izgleda veoma misteriozno, iz dosadašnjih najava u prvom planu je mlada Evie (Nathalie Emanuel). Ona putem DNK testa dolazi do “nove” rodbine te odmah biva pozvana na vjenčanje u Englesku. Uz nagovaranje ipak pristaje i odlazi na drugi kontinent kako bi upoznala ostatak svoje nepoznate obitelji na vjenčanju. I sve izgleda kao u bajci – prekrasan dvorac, sluškinje i osoblje, raskošna soba i nova simpatija koja svakim danom postaje nešto više. Međutim, Evie u dvorcu primjećuje neuobičajene stvari koje je počinju ozbiljno uznemiravati. S pitanjem “Gdje su mladenka i mladoženja?” počinje njezina noćna mora i borba za život.

Mnogi gledatelji ovaj film uspoređuju s nekim prijašnjim uspješnim naslovima u kojima vjenčanje krene u potpuno krivom smjeru s fatalnim posljedicama. “Pozivnica za pakao” sigurno će zalijepiti kino publiku za stolice kada se klupko o jednoj “novopronađenoj” obitelji počne raspetljavati a vjenčanje iz snova postajati najveća noćna mora.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X