U kina stiže ‘Obitelj Addams 2 Izlet’

Svima omiljena čudna obitelj vraća se u novoj animiranoj avanturi, ‘Obitelj Addams 2 Izlet’. U novom filmu Addamsovi se, po običaju, upliću u šašave avanture i susreću neočekivane likove. Uvijek vjerni sebi, obitelj Addams jezivi su i sablasni kamo god išli. Sinkronizirana verzija filma dolazi u kina 7. listopada.

‘Obitelj Addams 2 Izlet’

Nakon uspjeha “The Addams Family” (2019.) redateljski duo Greg Tiernan i Conrad Vernon donosi nastavak “The Addams Family 2”.

Postava je većinski ista, te uključuje Oscara Isaaca kao Gomeza Addamsa, Charlize Theron kao Morticiu Addams, Chloë Grace Moretz kao Wednesday Addams, a novitet postave je Javon “Wanna” Walton koji će dati glas Pugsley Addamsu, dok je u prošlom filmu to činio popularni “Stranger Things” glumac Finn Wolfhard. Tu je naravno i legendarna Bette Midler kao baka Addams i Snoop Dogg kao rođak It.

Charlize Theron, poznata po svojim ulogama u “Monster” (2003.), “Mad Max” (2015.) i “Bombshells” (2019.), prekrasno je oživjela Morticiu Addams ili, kako bi njezin lik želio čuti – užasno ju oživjela. Kad ne glumi Morticiu Addams, Theron je zaposlena glumom i produkcijom.

Chloë Grace Moretz koja je glumila neobičnu djevojčicu u “Kickass” (2010.), već je posuđivale svoj glas u nekoliko animiranih filmova.

Avanture obitelji Addams nisu prva redateljska suradnja Tiernana i Vernona. Smiješni duo nam je donio komičnu priču o našoj hranu kao živim likovima koji žive u supermarketu – Sausage Party iz 2016. godine. Skloni ironiji, filmu The Addams Family 2 dali su tagline: “Nastavak. Kako originalno.”

U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni.

Sada u ovom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. U filmu The Addams Family 2 Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X