U kina stiže Shawn Mendez kao Lil krokodil

Može li jedan krokodil biti dobar prijatelj i još bolji pjevač? Ako pitate obitelj Primm – može!

“Lil, Lil, krokodil” (foto: ConFIlm)

Od 29. prosinca domaća kino publika imat će priliku pogledati kino hit “Lil, Lil, krokodil” u kojem je glavnom junaku, krokodilu Lilu, glas posudila svjetska glazbena zvijezda Shawn Mendes. Ako vam ovo zvuči primamljivo i nestrpljivi ste, film možete pogledati pretpremijerno već od 26. prosinca u multipleks kinima.

Film je sinkroniziran na hrvatski, a pjesme će ostati u originalnoj izvedbi Shawna Mendesa. Također, na skladbama iz filma sudjelovali su autori glazbe iz hitova “Najveći showman” te “La La Land”. Zabava, avantura i odlična glazba čine “Lila” izvrsnim filmom za ove blagdane.

Temeljen na književnom serijalu Bernarda Wabera, “Lil, Lil, krokodil” je igrana glazbena komedija koja će oživjeti ovog omiljenog lika i predstaviti ga novoj, globalnoj publici. U glavnim ulogama su Javier Bardem kao “Hector P. Valenti,” Constance Wu, Winslow Fegley i Scoot McNairy kao “obitelj Primm” i Brett Gelman kao “gospodin Grumps”, a voljenom raspjevanom krokodilu Lilu glas će posuditi glazbenik Shawn Mendes.

I vi možete zapjevati uz Lila krokodila te osvojiti Zimsku pjevačku radionicu u Husar&Tomčić školi pjevanja.

Pravila su sljedeća:

1. snimite sebe ili talentiranog ukućana kako pjeva naslovnu pjesmu filma “Top Of The World” Shawna Mendesa u trajanju od minimalno 30 sekundi (idealno je otpjevati refren)
2. objavite snimku na jednoj od društvenih mreža (FB, IG, TT) te tagirajte profile Con Film Hrvatska i Husar&Tomčić škola pjevanja uz hashtag #ZapjevajSLilom
3. ili jednostavno pošaljite snimku sa svojim podacima na [email protected]
Natječaj traje do 29. prosinca u 23:59h, a 5 najboljih koji će osvojiti sudjelovanje na radionici odabrat će stručni žiri iz Husar&Tomčić škole pjevanja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X