U kina stiže ‘The Marksman / Zaštitnik’, najgledaniji film proteklog vikenda u SAD-u

U tri dana prikazivanja (petak, subota, nedjelja) film je na blagajnama u SAD-u uprihodio 3,2 miliona dolara što je odličan rezultat u ovo pandemijsko doba. Liam Neeson je još jednom potvrdio da je glumac kojeg publika voli i koji ostvaruje prva mjesta na Box Officeu.

‘The Marksman / Zaštitnik’

Aktualni američki kino hit redatelja Roberta Lorenza u kojem igraju Liam Neeson, Juan Pablo Raba, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz i Jacob Perez dolazi u hrvatska kina 21. siječnja 2021. godine.

Sinopsis:

Uz granicu SAD-a i Meksika u Arizoni, Jim Hanson (Liam Neeson) rančer i veteran Vijetnamskog rata živi teško. Žena mu je nedavno preminula od raka a ranč financijski stoji vrlo loše i banka mu prijeti oduzimanjem. Život mu se naglo mijenja nakon susreta s ilegalnim imigrantima, majkom i sinom, koji prelaze granicu Amerike i Meksika preko njegovog zemljišta. Rosa (Tereza Ruis) sa sinom Miguelom (Jacob Perez) i „vodičem“ koji ih vodi preko granice bježe od brutalnog Meksičkog narko kartela. Nakon krvavog obračuna majka pogiba, a Jim postaje branitelj maloljetnog dječaka koji je prestravljen s razvojem događaja. Dvojac je u stalnoj pogibelji jer im je kartel, ali i potkupljena policija za petama. U bijegu dvojac razvija poseban odnos koji se mijenja od straha i prezira do razumijevanja i suosjećanja. Na kraju Jim preuzima svoju ulogu herojskog zaštitnika koji će napraviti sve u svojoj moći da zaštiti Miguela.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X