U prodaji ulaznice za Valamar Jazz Festival

Valamar Jazz Festival pod vodstvom jedinstvene glazbenice Tamare Obrovac održat će se od 25. do 29. lipnja na čarobnim lokacijama istarskog grada Poreča – četvrtu godinu zaredom taj će grad na pet dana postati centar svjetskog jazza. Osam raznovrsnih, redom renomiranih svjetskih glazbenih muzičara u raznim formacijama pružit će posjetiteljima nezaboravne ljetne noći uz jazz pod zvijezdama.

Trilok Gurtu

Festival započinje koncertom Ayşe Tütüncü Trija – istaknutih predstavnika turske glazbene scene  – u utorak, 25. lipnja u atriju Eufrazijeve bazilike, jednom od najljepših sačuvanih spomenika ranobizantske umjetnosti na Sredozemlju. Na istoj lokaciji nastupit će i slavni francuski kontrabasist Renaud Garcia-Fons poznat po jedinstvenom stilu izvedbi i to u srijedu, 26. lipnja.

Program se potom nastavlja na otoku Sv. Nikola koji se nalazi neposredno uz Poreč – na toj glavnoj festivalskoj lokaciji kroz tri dama izmjenjivat će se vrsni svjetski muzičari:  u četvrtak, 27. lipnja Billy Childs All Star Quartet i Trilok Gurtu Band, u petak, 28. lipnja Marcin Wasilewski Trio i Buster Williams “Something More” Quartet te u subotu, 29. lipnja Mo’ Blow i Eddie Palmieri Afro-Caribbean Jazz All-Stars.

Ulaznice za koncerte u sklopu festivala možete kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online preko web stranice www.eventim.hr Ulaznice se mogu kupiti i u Poreču na recepcijama sljedećih hotela: Valamar Rivera Hotel & Residence, Valamar Rubin Hotel, Fortuna Island Hotel te  Valamar Club Tamaris.

Cijena ulaznice za koncert Ayşe Tütüncü Trija 25. lipnja iznosi 50,00 kn, za koncert Renauda Garcie-Fonsa 26. Lipnja 70,00 kn, dok za preostale festivalske dane 27., 28. i 29. lipnja cijena iznosi 150,00 kn. U cijenu ulaznice za koncerte na otoku Sv. Nikola uključen je i prijevoz brodom (3 min.).

Kako bi posjetitelji iskusili potpuni doživljaj – uživanje u jazzu uz potpunu relaksaciju uz sunce i more, Valamar hoteli priredili su posebne pakete u svojim hotelima koji uključuje ulaznice za večernje koncerte i svakodnevna okupljanja nakon koncerata, piće dobrodošlice, kao i bogati bife doručak i večeru. Više na www.valamar.com.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X