U šibenskoj ‘electro-pećini’ nastupa DJ Pional, a na sv. Mihovilu Perel

Ugledni španjolski skladatelj, producent i DJ Miguel Barros, na globalnoj sceni elektroničke glazbe poznatiji pod imenom Pional, nastupit će u subotu 21. srpnja u šibenskom amfiteatru The Cave.

  • 22
    Shares
DJ Pional

Madridski DJ Pional jedan je od najboljih španjolskih predstavnika svoje scene. Specifičan je po tome što svira nekoliko instrumenata, pjeva, sklada i producira vlastitu glazbu pa ga smatraju ‘najbolje čuvanom tajnom španjolskog undergrounda’.

Njegov izuzetni glazbeni talent otkrili su prije osam godina ljudi iz labela Hivern Disc i Permanent Vacation nakon čega su uslijedili brojni nastupi, izdanja i live actovi po kojima je i danas nadaleko poznat. Fanovi obožavaju Pionalove setove snimljene za Boiler Room i Mixmag, a promotorima iz cijele regije njegovo ime nalazi se na vrhu ‘must have’ liste DJ-a.

Na najljepšoj novoj glazbenoj pozornici ovog ljeta na Jadranu, španjolski će glazbenik nastupiti samo dva tjedna nakon spektakularnog otvorenja šibenskog amfiteatra pred pećinom uz talijanskog DJ-a Tota Chiavette s kojim su pult dijelili i lokalni glazbenici Lawrence Klein, Bake Junior i Tomislav Rupić.

U iščekivanju objave novih svjetskih DJ imena koji će nastupati do kraja ljeta na toj top lokaciji, upravo je objavljeno i kako u suradnji sa šibenskom Ustanovom Tvrđava kulture dovode 14. kolovoza u Šibenik njemačku producenticu i vokalisticu Perel, jednu od najzanimljivijih predstavnica europske scene elektroničke glazbe ovog trenutka, čiji je debitantski album ‘Hermetica’ mješavina dark wavea, housea, pos punka i new wavea.

Annegret Fiedler, kako joj je pravo ime, nastupit će na tvrđavi sv. Mihovila u sklopu aftershowa nakon koncerta Róisín Murphye i prezentirati svoj DJ set, a za pultom će biti i Lawrence Klein. Koncert je, nažalost, već rasprodan!

Ulaznice za party The Cave / Pional prodaju se preko sustava Entrio po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kuna na ulazu u ‘pećinu’.

  • 22
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X