Danas se otvara nova šibenska electro-pozornica: Party je u pećini!

Talijanski DJ Toto Chiavetta otvara u petak novu šibensku ljetnu pozornicu.

  • 70
    Shares

Šibenčani u petak na lokaciji ‘The Cave’, gdje se održavao festival Terraneo, otvaraju novu ljetnu pozornicu na kojoj će premijerno nastupiti svjetski poznati talijanski DJ Toto Chiavetta s labela Innervisions.

Pozornica se nalazi u jednom zaboravljenom amfiteatru pred prirodnom pećinom i već joj tepaju da je najljepši novi prostor za plesanje ovoga ljeta na Jadranu. Do kraja rujna tamo će u organizaciji šibenskih promotora i udruge RatCat biti održano nekoliko sličnih događanja na kojima će nastupiti DJ-i iz cijeloga svijeta.

– Zajedno s partnerima iz lokalne samouprave uredili smo taj zaboravljeni i zapušteni prostor i jedva čekamo otvoriti u petak sezonu te pokazati svijetu još jednu šibensku atrakciju – kazao je Andrija Bakula, predsjednik udruge RatCat koja je posljednjih mjeseci u Šibeniku organizirala brojne partye na kojima su nastupili DJ-i iz Hrvatske i inozemstva, Petar Dundov, Brian Cid, After Affair, Kristijan Molnar, Felver i mnogi drugi.

Za party otvorenja nove šibenske ljetne pozornice najavljuju čaroliju zvuka i svjetla za što će se pobrinuti Mediteran Produkcija, a osim headlinera Tota Chiavette u ‘pećini’ će nastupiti i ponajbolji šibenski DJ-i Lawrence Klein, Bake Junior i Tomislav Rupić.

Toto Chiavetta rođen je u malom gradu u Cataniji na Siciliji i jedan je od najboljih predstavnika ‘deep organic techno’ zvuka. Redovno nastupa s najjačim DJ-ima svijeta i kao producent objavljuje za najbolje labele kao što su Innervisions, Yoruba, Ibadan, Defected, Soul Heaven i AtJazz Record Company.

Party je u petak, 6. srpnja, od 22 sata, a lokacija se nalazi na ulazu u bivšu vojarnu Bribirski knezovi, na cesti između Šibenika i hotelskog naselja Solaris. Ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio.

 

  • 70
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X