U studenom AC/DC objavljuju novi album ‘Rock or Bust’

‘Rock or Bust’ izlazi 2. prosinca i to nakon nakon 6 godina pauze. Na njemu će biti 11 novih pjesama.

AC/DC (Foto: Tyler Chroters)

“Rock or Bust” nasljednik je albuma “Black Ice” (2008) koji je bio broj 1 u 31 zemlji svijeta i imao je 8 milijuna prodanih primeraka. “Rock or Bust” snimljen je u proljeće ove godine u studiju Warehouse u Vancouveru. AC/DC su ponovo radili s producentom Brendanom O’Brienom i ton majstorom Mikeom Fraserom.

27. rujna kanal Turner Sports pustit će kratki teaser novog singla, “Play Ball”. Bit će to dio kampanje kojom se obilježava kraj ovogodišnjeg natjecanja američke bejzbol lige.

“Rock or Bust” bit će prvi AC/DC album u 41 godini karijere koji su snimili bez člana osnivača grupe, Malcolma Younga. Početkom ove godine, AC/DC su objavili da će Malcom zbog bolesti uzeti pauzu. Nažalost, zbog prirode njegove bolesti, Malcom se morao povući iz benda. Tijekom buduće turneje kojom AC/DC planira promovirati album “Rock Or Bust”, umjesto Malcoma, svirat će njegov i Angusov nećak, Stevie. Stevie Young, nećak osnivača grupe AC/DC, svirao je ritam gitaru na albumu “Rock Or Bust” i pratit će bend na budućoj turneji.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X