Učinite razliku – podržite Ravno do dna

Naš portal upravo je uveo jednostavan i učinkovit sistem doniranja. Svega par klikova je dovoljno da učinite razliku i pomognete nam u daljnjem radu i kreiranju sadržaja koji pratite.

Ravno do dna

Prvo i osnovno je da želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje. I da tako ostane. Ne želimo nikad kroz naplatu sadržaja po sistemu “plati pa čitaj” ograničiti pristup. Da se ne lažemo, to bi bio premali partikularni interes spram uskraćivanja koje bi tim potezom donijeli vama kao čitateljima i dakako sceni za koju se svih ovih godinama zalažemo da upravo dođe do ljudi i nekih novih slušatelja jer to svojom kvalitetom i zaslužuje.

Između činjenice da iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi i vjere u kvalitetno novinarstvo odavno smo shvatili da je cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali smo vjerovali i dalje vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.

Želimo raditi na kapacitetima i kvaliteti sadržaja. Želimo ponuditi još više, jer vjerujemo da možemo biti još više upućeniji i da možemo ponuditi veću kreativnost i raznovrsnost, a vjerujemo i u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.

Puno je rada iza ovoga što se zove Ravno Do Dna, predanog rada, autorskih tekstova i fotografija. Mi smo medij bez generičkog sadržaja. Medij koji je živ i osvježen svakog dana od strane živih ljudi.

Praćenje kulture i kulturne scene jest onaj segment koji čini razliku i sve nas čini boljim ljudima, jer je to ono što ostaje u nama i što nas stalno izgrađuje.

Ako nas pratite i čitate, onda ste vi dio nas, koliko smo i mi dio vas.

Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.

Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Mi smo poput vaše sobne biljke – nekad je i par kapi vode dovoljno da izbije novi list.

Hvala Vam.

Sve opcije donacija su ispod u žutom okviru.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izdvojeno

Idi na Vrh
X