Ugasli bend Pasi na Youtubeu objavio video posljednjeg koncerta u Tvornici kulture

Na današnji dan 2016. godine zagrebačka publika se oprostila od legendarnog riječkog punk sastava Pasi, no fanovi imaju razlog za slavlje.

Pasi ‘Tko će živjeti bez pasa?!’

Peta godišnjica od posljednjeg nastupa benda obilježit će se video snimkama pjesama koje su se našle na live albumu „Tko će živjeti bez pasa?!” snimljenom upravo za vrijeme posljednjeg nastupa u Zagrebu.

Zagreb se na karti domaćeg punka upisao kao predzadnja postaja oproštajne mini turneje Pasa. U prepunom Velikom pogonu Tvornice kulture bend je, u preko dva sata izvođenih materijala, ugostio bivše članove i pred srčanom i emotivnom publikom ostavio kronološki sastavljenu pjesmaricu izvevši sve materijale, uključujući i one s prve split kazete „Nije ružan dan sve što je prekrasan san” s Crvenim Parolama.

U sklopu oproštajne turneje bend je nastupao u Rijeci, Splitu, Buzetu, Zagrebu i Puli, a godinu dana kasnije etiketa Dostava Zvuka objavila je live album „Tko će živjeti bez pasa?!” koji je kroz devetnaest pjesama vjerno prenio sukus njihove karijere.

Audio su snimali Miroslav Piškulić i Leonard Klaić. Produkciju potpisuju Leonard Klaić, Daniel Garcia i pasi, dok mix i master samostalno potpisuje već spomenuti i sve uspješniji producent Dostave Zvuka, Leonard Klaić. Video su snimali Hrvoje Baudoin, Gregor Bogdanović, Sara Salamon i Ana Jurčić, a Hrvoje Baudoin se pobrinuo za montažu.

Kako bi simbolično proslavili petu godišnjicu posljednjeg zagrebačkog nastupa neprežaljenih pasa, fanovi će isključivo danas prilikom kupnje u Dirty Old Shopu moći ostvariti 20% popusta na vinil „Tko će živjeti bez pasa?!” uz koji dolazi CD i poster s koncerta kao poklon.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X