Umjetnost kao štit od negativnog? Drumelody objavio singl i spot koji govori upravo o tome

Album ‘Freedom of Imagination’ predstavljen je singlom ‘Radiokiller’ koji je sniman u Dubaiju, gradu koji povremeno zamijeni dRUMELODYjevu sarajevsku adresu, a sada je vrijeme za lansiranje novog spota i singla ‘Sad Umbrellas’. Ova downtempo stvar namijenjena je isključivo chillanju u debelom hladu, zaštićen od svih negativa.

Drumelody (Foto: promo)

Kada se u ovom trenutku okrene unatrag, sarajevski DJ i producent dRUMELODY ima razloga za zadovoljstvo. Od prosinca prošle godine kada je objavio album “Freedom of Imagination” do danas vodile su se razne promotivne akcije poput nedavnog druženja s fanovima u Sarajevu u organizaciji SarajevoDiska.

Među akcije ubrojit ćemo i nominacije za nagradu Ambasador koja se dodjeljuje najboljim akterima elektroničke glazbe u regiji, a gotovo istovremeno, Adria Muzzik Video Award su nominirali spot za singl “Blood Song” za najbolji electro dance video. Osim toga, kada nije dRUMELODY, Berin Tuzlić se posvećuje sviranju bubnjeva u novo-sarajevskoj alter rock grupi The BoooX s kojom je u lipnju objavio EP “Sezona kiselih krastavaca” i spot “Poigravanje”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X