Umro Scott Columbus, bubnjar grupe Manowar

Imao je 54. godine, uzrok smrti je nepoznat.

  •  
  •  
Scott Columbus

Vijest o smrti proslavljenog bubnjara heavy metal skupine Manowar, Scotta Columbusa, potvrdila je preko Facebooka njegova djevojka. Potom se oglasio i njegov matični bend, kojega je Columbus napustio prije nešto više od godinu dana.

„S velikom tugom javljamo da je naš brat Scott Columbus preminuo. Rijedak talent, divne osobnosti, otac, prijatelj i naš metalni brat. S njim smo proživjeli najljepše trenutke. Znamo da je na dobrom mjestu. Nikad neće biti zaboravljen“, stoji na interneskoj stranici Manowara, grupe koja nikad nije službeno objavila da je Scott napustio bend.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3vS_f5RQLTw[/youtube]Scotta Columbusa navodno je 1983. U jednoj čeličani otkrila obožavateljica benda, koja je bila oduševljena njegovim udaranjem u metal u lokalnoj tvornici. Scott Columbus snimio je s Manowarom sve bitne albuma, osim „The Triumph of Steel“ iz 1992., kada je privremeno otišao zbog sinove bolesti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X