Urban & 4 otkrili naslovnicu novog albuma ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’

‘Lipanj, srpanj, kolovoz’ dvije su strane Damira Urbana, s njegovom Četvorkom i solo, devet pjesama na prvom i osam pjesama na drugom CD-u koji nosi i podnaslov ‘Zapisi’. Album će u petak, 10. rujna biti dostupan na svim streaming platformama.

Urban & 4 ‘Lipanj, srpanj, kolovoz’

Nakon Porinom nagrađene “Iskre”, “Pseće oluje”, “Kuće sjećanja” i “Diva”, nedavno je objavljen i singl “Sama”. Peta je to pjesma Urbana i Četvorke, ujedno prva koja otvara album. Osim spomenutih singlova objavljenih s Četvorkom, “Nitko osim nas” je jedini singl sa “Zapisa”, pjesama koje su nastajale u potpuno intimnoj atmosferi, tek uz pomoć nekolicine prijatelja.

“Lipanj, srpanj, kolovoz” je potpuno zaokružen album, intimna priča autora i njegovo introspektivno putovanje u ovom nezahvalnom vremenu – potrebno je samo slušati. Sjajno likovno oblikovanje potpisuje cijenjeni ilustrator i slikar Tomislav Torjanac.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X