Urednici Eurosong.hr bi na Eurosongu htjeli vidjeti Lovely Quinces i Saru Renar

‘Urednici vašeg najdražeg eurovizijskog portala odlučili su malo osluhnuti stanje na hrvatskoj glazbenoj sceni i podijeliti Vama koga bi oni htjeli vidjeti na Eurosongu’, stoji u objavi na Facebooku u kojoj su se ‘u ponudi’ našle Lovely Quinces i Sara Renar.

Lovely Quinces i Sara Renar
Lovely Quinces i Sara Renar

Tako su se dvije domaće kantautorice neočekivano našle među Žanamari, Ivanom Marić i Ivanom Kindl za koje se može reći da spadaju u ‘očekivane’ Eurosong pjevačice u ‘ponudi dana’ Eurosong.hr-a.

Ne može se reći da ovogodišnja pobjeda Salvadora Sobrala nije utjecala na ovo najveće europsko natjecanje ‘konfekcijske glazbe’. Odjednom je i kod nas postalo jasno da je pjesma ta koja treba imati prednost. A za vraga pjesme leže upravo među kantautoricama.

Čekamo da urednici Eurosong.hr-a suze krug, pa da počnemo pričati o glazbi, a ne o toaletama i domaćem smislu za estradnu provokaciju, jer smo vidjeli da to nekim drugima puno bolje polazi za rukom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X