Uskoro kreće s emitiranjem M1 Film – novi filmski kanal

M1 Film novi je filmski kanal koji počinje s emitiranjem 16. lipnja.

M1 Film

Radi se o produkcijski i sadržajno visokokvalitetnom i u potpunosti lokalizira­nom kanalu, koji će gledateljima nuditi preko 20 sati filmskog programa dnev­no. M1 Film ekskluzivno surađuje s hrvatskom distributerskom kućom Pa-Dora čiji bogati filmski katalog čine kvalitetni filmovi za široku publiku, odabra­ni filmovi europske i azijske kinematografije, animirani i igrani filmovi za djecu te nagrađivani dokumentarci.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y9eLn9pPeAg[/youtube]

Samo u prvom mjesecu emitiranja na M1 Fiml kanalu gledatelje očekuje 75 filmskih naslova. Kriminalistički “U električnoj magli” (In The Electric Mist) s Tommyjem Lee Jonesom i Johnom Goodmanom, “Cop Land” sa Sylvesterom Stalloneom, Harveyjem Keitelom, Rayom Liottom i Robertom De Nirom, triler “88 minuta” (88 Minutes) s Alom Pacinom, komična drama “Psihić” (Shrink) s Kevinom Spaceyjem, triler “Zloba” (Malice) s Nicole Kidman i Alecom Baldwinom, filmovi su s kojima će M1 Film započeti
emitiranje.

'88 Minuta' s Alom Pacinom

Novi filmski kanal od početka emitiranja daje podršku mladim nadama domaće filmske industrije, pa će se na kanalu moći gledati kratki filmovi hrvatskih producenata. Mnogi od njih već su zapaženi i prikazivani na filmskim festivalima diljem svije­ta.

Urednik  kanala je Goran Kovač, filmski kritičar i suosnivač i selektor One Take Film Festivala, čije poznavanje filma i dugogodišnje iskustvo u branši garantiraju zanimljiv i kvalitetan program.

M1 Film se od 16. lipnja može gledati u baznim paketima Optima telekoma i Amis telekoma, a uskoro se očekuje i širenje na druge platforme u Hrvatskoj i regiji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X