Uz prvi vizual potvrđen i naslov novog ‘Planeta majmuna’

Postavi se pridružuju Freya Allan i Peter Macon.

Kingdom of the Planet of the Apes (foto: 20th Century Studios)

20th Century Studios otkrio je naslov sljedećeg dijela franšize Planet majmuna, uz prvi pogled na film. “Kraljevstvo planeta majmuna”, redatelja Wesa Balla (“Maze Runner”), nastavlja se “mnogo godina” nakon događaja iz “Rata za planet majmuna” iz 2017. godine.

Freya Allan (“The Witcher”) i Peter Macon (“The Orville”) pridružuju se prethodno najavljenom glavnom glumcu Owenu Teagueu u filmu za koji su scenarij napisali Josh Friedman i Patrick Aison te scenaristi prvog nastavka reboota, “Rise of the Planet of the Apes”, Rick Jaffa i Amanda Silver.

Steve Asbell, predsjednik studija 20th Century, izjavio je: “Planet majmuna jedna je od najpoznatijih franšiza znanstvene fantastike u povijesti filma, kao i neizbrisiv dio naslijeđa našeg studija. S “Kraljevstvom planeta majmuna” imamo privilegiju nastaviti tradiciju maštovite kinematografije koja potiče na razmišljanje i jedva čekamo podijeliti Wesovu izvanrednu viziju ovog novog poglavlja s publikom 2024. godine.”

Razvoj novog nastavka franšize najavljen je još 2019. Kao što je izvijestio Justin Kroll iz Deadlinea u lipnju ove godine, vjeruje se da Disney planira “novu trilogiju filmova”.

Roman Pierrea Boullea “Planet majmuna” prvi je put ekraniziran 1968. godine. Nakon niza nastavaka, zajedno s televizijskom serijom, franšiza je ponovno pokrenuta 2011. s “Rise of the Planet Of The Apes”, s Andyjem Serkisom u glavnoj ulozi Cezara. Nakon prvog filma, koji je režirao Rupert Wyatt, uslijedila su dva nastavka, “Dawn of the Planet Of The Apes” i “War for the Planet Of The Apes”, koje je režirao Matt Reeves.

Film “Kingdom of the Planet Of The Apes” najavljen je za 2024., a proizvodnja bi trebala započeti sljedeći mjesec.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X