Vampire Weekend najavljuju novi album ‘Only God Was Above Us’

Bend se vraća u travnju sa svojim prvim studijskim LP-om od 2019. godine.

Vampire Weekend ‘Only God Was Above Us’

Vampire Weekend su službeno najavili svoj peti studijski album “Only God Was Above Us” koji izlazi 5. travnja za Columbia Records. Dvije pjesme s LP-a — “Capricorn” i “Gen-X Cops” — izlaze 16. veljače.

Zajedno s albumom, Vampire Weekend najavio je nastup u Moody Amphitheatru u Austinu povodom potpune pomrčine Sunca. Nastup se održava u ponedjeljak, 8. travnja.

Ezra Koenig, Chris Baio i Chris Tomson snimili su nastavak ploče “Father of the Bride” u New Yorku, Los Angelesu, Londonu i Tokiju. Koenig je producirao album s Arielom Rechtshaidom, miksao ga je Dave Fridmann, a masterirala Emily Lazar.

Koenig je napisao većinu stihova za “Only God Was Above Us” 2019. i 2020. godine. Naslov albuma dolazi iz novinskog naslova na fotografiji Stevena Siegela iz 1988. “Subway Dream 11”, koja je ujedno i naslovnica novog albuma.

Nakon što su objavili svoja prva tri albuma u razdoblju od pet godina, Vampire Weekend usporili su sa širenjem kataloga. “Father of the Bride” objavljen je u svibnju 2019., šest godina nakon “Modern Vampires of the City”. Između ta dva albuma, osnivač Rostam Batmanglij napustio je bend iako je sudjelovao na četvrtom albumu grupe.

Vampire Weekend osvojio je nagradu Grammy 2020. za najbolji album alternativne glazbe za “Father of the Bride”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X