Važne informacije za 10. Pozitivan koncert

U petak 28. i subotu 29. studenoga u zagrebačkom Domu sportova će se održati 10. Pozitivan koncert koji je na svoju okruglu obljetnicu postao dvodnevna manifestacija. Donosimo važne organizacijske detalje. Ako ste kupili ulaznice, proučite ih, korisni su.

Mapa 10. Pozitivnog koncerta
Mapa 10. Pozitivnog koncerta

Svi kupci i dobitnici festivalskih (dvodnevnih) ulaznica za Pozitivac morat će ih prvog dana održavanja, u petak 28. studenoga prije ulaska u dvoranu zamjeniti za narukvicu. Zamjena festivalskih ulaznica za narukvice događat će se samo u petak. S obzirom da je Pozitivan koncert ove godine po prvi put u dvodnevnom izdanju u ponudi su bile dvodnevne festivalske ulaznice. Svi posjetitelji koncerta koji su kupili ili dobili gratis festivalsku ulaznicu morat će je, prije ulaska u Dom sportova prvog dana, zamjeniti za narukvicu. Dobivena narukvica će služiti za ulazak u dvoranu oba dana Pozitivca i ne smije se skinuti nakon prvog dana. Sve skinute i oštećene narukvice bit će nevažeće i s njima neće biti moguć ulaz – važna je obavijest organizatora.

Zamjena ulaznica za narukvice vršit će se samo u petak na blagajnama Velike dvorane Doma sportova označenima natpisima: Zamjena festivalskih ulaznica za narukvice. Blagajne za zamjene će biti otvorene u petak 28. studenoga od 18:00 do 01:00. Zbog očekivane ogromne gužve zamjena započinje sat i pol prije otvaranja vrata te organizator svim posjetiteljima preporuča da se obave što je ranije moguće i izbjegnu gužvu na ulazu.

Navedena zamjena festivalskih ulaznica za narukvice obavljat će se samo u petak. Svi vlasnici festivalskih ulaznica koji prvi dan ne dođu na Pozitivac u subotu 29. studenoga ulaze u dvoranu s ulaznicama, bez zamjene za narukvice. Dnevne ulaznice i za petak i za subotu također nije potrebno mijenjati za narukvice.

Informacije na prilazima platou Velike dvorane Doma sportova s južne (od hotela Panorama) i zapadne (od toplane) strane bit će prvi prolazi s volonterima Pozitivnog koncerta koji će usmjeravati ljude prema ulaznicama koje imaju. Za ulaz festivalskih narukvica I ulaznica bit će otvoreno minimalno šest ulaza u dvoranu – tri s desne strane (bliže blagajnama), tri s lijeve strane platoa. U Domu sportova bit će osigurana garderoba koja može primiti više tisuća jakni.

Satnica 10. Pozitivnog koncerta:

Vrata Doma sportova bit će otvorena oba dana od 19:30. U petak, 28. studenoga prvi će u 20:15 nastupiti Jonathan. Nakon njih na rasporedu su Elemental u 21:00, Jinx u 22:10 te TBF u 23:30 koji će u i zatvoriti program prvog dana. U subotu, 29. studenoga prvi će na pozornicu stupiti Luxus Lord u 20:15. Kandžija i Gole žene sviraju od 21:15, Brkovi od 22:00, a deseti Pozitivan koncert zaokružiti će Dubioza kolektiv čiji početak svirke je planiran u 23:30.

Krajem prošlog tjedna rasprodane su sve festivalske ulaznice i sad se u prodaji nalaze isključivo dnevne po cijeni od 60 kn. Ukoliko ih ostane u prodaji na dan koncerta cijena će im se popeti na 70 kn.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X