Veliki interes za koncert Rogera Watersa u Zagrebačkoj areni

Sama najava koncerta nekadašnjeg člana Pink Floyda pobudila je golem interes, a prvi izvještaji o odličnoj prodaji za koncert u Areni Zagreb nadišli su sva očekivanja – javljaju organizatori koncerta koji će se održati u Zagrebu 6. svibnja iduće godine.

Roger Waters, Us+Them turneja (Foto:  Kate Izor)
Roger Waters, Us+Them turneja (Foto: Kate Izor)

Roger Waters je očigledno megapopularan u Hrvatskoj, a nakon rasprodane američke i kanadske turneje, po svemu sudeći i u Zagrebu će se tražiti ulaznica više.

Nakon punih sedam godina suosnivač legendarnih Pink Floyda i kreativni genij Roger Waters vraća se u zagrebačku Arenu još jednom oduševiti ljubitelje istinskog, dobrog, klasičnog rocka i vizualnog spektakla. Turneja nazvana Us + Them (Mi + Oni) započela je ovoga svibnja u Sjevernoj Americi gdje će do kraja listopada ovaj vitalni 74-godišnjak odraditi 61 u potpunosti rasprodan koncert kao da mu je, u najmanju ruku, 30-ak godina. Turneju početkom iduće godina nastavlja u Australiji nakon koje ga očekujemo i u Zagrebu.

Prodaja ulaznica započela je 28. rujna 2017. u 10 sati putem sustava Eventima. Cijena ulaznica: 360/ 395 / 400 /450 / 490 / 495 / 690 / 800 kuna. U ponudi su i 2 VIP paketa – Zlatni paket 1490 kn i Brončani 990 kn koja uključuju i limitirane litografije turneje Us+Them, najbolja mjesta u dvorani i mnoštvo promotivnih memorabilija s turneje.

Podsjećamo da je njegov nekadašnji kolega iz benda Pink Floyd, David Gilmour rasprodao Arenu u Puli unutar 24 sata.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X