Veterani elektronske scene Yello predstavili novu pjesmu i video

Okosnicu singla ‘Out Of Sight’ čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone app-a Yellofier koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u glazbu.

Yello (foto: Universal Music)

Švicarski elektronski duo Yello predstavio je novu pjesmu “Out Of Sight”. Domaća publika može je slušati u radijskom eteru i na digitalnim glazbenim servisima, a predstavljen je i prateći videospot.

Dieter Meier i Boris Blank zagazili su u treću životnu dob, ali nisu se odrekli kvalitetne elektronske glazbe. Njihov novi singl “Out Of Sight” dolazi nakon što je skupina u lipnju predstavila singl “Waba Duba”. Obje pjesme bit će dio njihovog novog i  to 14. po redu studijskog albuma “Point”, koji će biti objavljen 28. kolovoza.

Okosnicu singla “Out Of Sight” čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone app-a “Yellofier”, koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u glazbu, a upravo je na tome radio Boris Blank prije nekoliko godina, pri čemu su mu pomogli i Jonatan  Liljedahl te Håkan Lidbo.

Skupina Yello osnovana je 1979. godine, a veliki skok u popularnosti doživjeli su 1985. godine s hit singlom “Oh Yeah”. Osim spomenute, njihove pjesme dostizale su visoka mjesta na svjetskim ljestvicama, te su dobivale remiks verzije od imena kao što su The Grid, Moby i Carl Cox, a svoje mjesto često su našle u različitim filmovima i serijama te postavile Švicarsku na svjetsku glazbenu
kartu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X