Veterani elektronske scene Yello predstavili novu pjesmu i video

Okosnicu singla ‘Out Of Sight’ čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone app-a Yellofier koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u glazbu.

Yello (foto: Universal Music)

Švicarski elektronski duo Yello predstavio je novu pjesmu “Out Of Sight”. Domaća publika može je slušati u radijskom eteru i na digitalnim glazbenim servisima, a predstavljen je i prateći videospot.

Dieter Meier i Boris Blank zagazili su u treću životnu dob, ali nisu se odrekli kvalitetne elektronske glazbe. Njihov novi singl “Out Of Sight” dolazi nakon što je skupina u lipnju predstavila singl “Waba Duba”. Obje pjesme bit će dio njihovog novog i  to 14. po redu studijskog albuma “Point”, koji će biti objavljen 28. kolovoza.

Okosnicu singla “Out Of Sight” čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone app-a “Yellofier”, koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u glazbu, a upravo je na tome radio Boris Blank prije nekoliko godina, pri čemu su mu pomogli i Jonatan  Liljedahl te Håkan Lidbo.

Skupina Yello osnovana je 1979. godine, a veliki skok u popularnosti doživjeli su 1985. godine s hit singlom “Oh Yeah”. Osim spomenute, njihove pjesme dostizale su visoka mjesta na svjetskim ljestvicama, te su dobivale remiks verzije od imena kao što su The Grid, Moby i Carl Cox, a svoje mjesto često su našle u različitim filmovima i serijama te postavile Švicarsku na svjetsku glazbenu
kartu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X