‘Vidova’ je novi spot Mel Camina

Pjesma govori o nemogućnosti kidanja veza s vlastitom ljubavnom prošlošću.

  • 4
    Shares
Mel Camino

Velikogorički rock bend Mel Camino predstavlja pjesmu “Vidova”, peti singl s albuma “Kad? Sad!”. Autor glazbe je Vid Križanić, tekst je napisao Zlatko Majsec, aranžman su napravili Viktor Grabar, Zoran Smoljanović i Tomislav Tonković, a glazbenu produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

Frontmen Zlatko Majsec kaže: “Pjesmu “Vidova” ljudi koji prate rad benda na koncertima najčešće s nama uglas pjevaju, valjda zbog izrazito pamtljivog refrena, a čini mi se da im se sviđaju j ostali dijelovi. Često me pitaju zašto je već prije nismo poslali kao singl, pretpostavljam zato što smo pomalo blesavi. Pjesma govori o nemogućnosti kidanja veza s vlastitom ljubavnom prošlošću, zbog čega prosječni domaći čovjek, pa tako i ja, postaje skloniji alkoholu, depresiji i drugim životnim “veseljima”.

U režiji Mislava Muretića snimljen je neobičan i pomalo spiritistički spot. U njemu se, osim članova benda koji se grle, tuku, sviraju, druže i spavaju (ne skupa), pojavljuje i duhica koju je “utjelovila” Ines Zrnc Gregorina. Bacite oko, uho i pokoje šesto čulo na pjesmu, poručuju iz Mel Camina.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X