‘Vidova’ je novi spot Mel Camina

Pjesma govori o nemogućnosti kidanja veza s vlastitom ljubavnom prošlošću.

Mel Camino

Velikogorički rock bend Mel Camino predstavlja pjesmu “Vidova”, peti singl s albuma “Kad? Sad!”. Autor glazbe je Vid Križanić, tekst je napisao Zlatko Majsec, aranžman su napravili Viktor Grabar, Zoran Smoljanović i Tomislav Tonković, a glazbenu produkciju potpisuje Mark Mrakovčić.

Frontmen Zlatko Majsec kaže: “Pjesmu “Vidova” ljudi koji prate rad benda na koncertima najčešće s nama uglas pjevaju, valjda zbog izrazito pamtljivog refrena, a čini mi se da im se sviđaju j ostali dijelovi. Često me pitaju zašto je već prije nismo poslali kao singl, pretpostavljam zato što smo pomalo blesavi. Pjesma govori o nemogućnosti kidanja veza s vlastitom ljubavnom prošlošću, zbog čega prosječni domaći čovjek, pa tako i ja, postaje skloniji alkoholu, depresiji i drugim životnim “veseljima”.

U režiji Mislava Muretića snimljen je neobičan i pomalo spiritistički spot. U njemu se, osim članova benda koji se grle, tuku, sviraju, druže i spavaju (ne skupa), pojavljuje i duhica koju je “utjelovila” Ines Zrnc Gregorina. Bacite oko, uho i pokoje šesto čulo na pjesmu, poručuju iz Mel Camina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X