Podijelili smo ulaznice za koncert Them Moose Rush u Vintage Industrialu

Najava kaže: ‘Ako Djed Mraz ima sobove, Sveti Nikola ima losove, zato 6. prosinca u Vintage Industrial stiže space/prog/rock karavana Them Moose Rush koja će vas obasipati zvučnim krampusnim poklonima’, onda je Ravno do dna krenuo s obasipanjem prije koncerta. Ukratko; podijelili smo 3×1 ulaznicu za koncert Them Moose Rush u Vintage Industrialu.

  •  
  •  
Them Moose Rush

Uz stare numere i one s recentnog albuma “Don’t Pick You Noise”, Them Moose Rush predvođen sv. Nikolom, predstavit će vam nešto vrućeg materijala koji tek stiže pod peku novog albuma. Iza njih su dva studijska albuma, dva EP-a, puno kreativnog vizualnog rada i naravno hrpetina odličnih kritika, domaćih, ali i inozemnih.

Iza benda su nastupi po hrvatskim klubovima, tri nastupa na INmusicu te na raznim festivalima i klubovima po Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj i Italiji, a uskoro se planiraju i turnejski otisnuti put Europe o čemu možete nešto više pročitati i ovdje.

Ravno do dna je podijelio 3×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove posljednji album grupe Them Moose Rush? glasi: “Don’t Pick You Noise”. Po jednu ulaznicu osvojili su Mario Stipanović, Mirjana Vidić i Petra Grunfeld. Dobitnike ulaznice čekaju u Vintage Industrialu prije koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X