Vin Diesel žrtvuje honorar za nove ‘Riddickove kronike’

Glumac koji obično po filmu zarađuje 15 milijuna dolara, odlučio je maksimalno srezati vlastiti honorar kad je u pitanju treći SF film koji prati Riddickove avanture.

Vin Diesel - scena iz filma 'Pitch Black'

Vin Diesel najavio je na svojoj Facebook stranici kako namjerava nastavak filma „The Chronicles Of Riddick“ snimati što je prije moguće ovog ljeta. Glumac se susreo sa sceanristom i redateljem Davidom Twohyjem vezano za projekt na nakon toga otkrio glavni problem filma – budžet.

„Ako želimo snimiti uistinu dobar film, morat ću raditi za najniži glumačk i honorar“, izjavio je Diesel. To znači da će glumac tjedno primati 1900 američkih dolara, naravno plus sve što nakon distribucije filma bude njegov dio profita.

Još uvijek se ne zna znači li to da je početni kapital za film svega dva milijuna dolara, koliko neki procjenjuju.

Diesel obično po filmu dobije 15 milijuna dolara. No i on sam zna da nije bilo niskobudžetnog filma „Pitch Black“ da ne bi bio katapultiran u zvjezdanu orbitu filmskih akcijskih heroja. Izgleda da je došlo vrijeme da se vrati dug.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X