Vinilno izdanje novog albuma Mile Kekina od danas je službeno u prodaji

LP je dostupan na Menartovom webshopu.

Mile Kekin “Nježno đonom”

Vinilno izdanje jednog od najiščekivanijih albuma godine od danas je službeno u prodaji. Pune tri godine rada Mile Kekin zaokružio je fantastičnim albumom, a da se radi o odličnom projektu složni su svi glazbeni kritičari.

Ivan Laić za portal Ravno do dna kaže: „Za razliku od autorovih prethodnih solo izdanja, “Nježno đonom” u najvećem dijelu funkcionira kao društvena kritika, a ne kao osobna i refleksivna ploča. Mile je u najnoviju samostalnu renesansu krenuo skromno u pratnji trija koji su uz njega činili producent i gitarist Mark Mrakovčić i Danko Krznarić koji se mijenjao između klavijatura i gitare, ali nakon niza koncerata odsviranih u toj postavi, album je snimljen u proširenom sastavu, a trio je narastao u punokrvni bend u kojem im se pridružuju Andrija Lazo (gitara, harmonika), Viktor Slamnig (bas) i Mario Petrinjak (bubanj). Njihov album tako pada na pola puta između zvuka novijeg Hladnog piva i Miletove zadnje solo ploče, ali je ujedno i bolji od svega što je Kekin izdao u zadnjih petnaestak godina.“

LP „Nježno đonom“ je dostupan na Menartovom webshopu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X