Vještice ‘Totalno drukčiji od drugih’ drugi uzastopni tjedan najprodavaniji album u Hrvatskoj

Remaster ploče ‘Totalno drukčiji od drugih’ (Croatia Records) grupe Vještice i drugi tjedan predvodi Top-listu prodaje domaćih albuma. Na stranoj listi je prvo mjesto preuzela Taylor Swift.

Vještice ‘Totalno drukčiji od drugih’

Ovim rezultatom, grupa Vještice je spojila dva tjedna na broju jedan Top-liste prodaje i tako postala prvi izvođač s dva ili više tjedana na vrhu Top-liste prodaje domaćih izdanja u 2024. godini.

Hladno pivo s albumom “Šamar” (Dancing Bear) nalazi se na broju dva, a na trećem mjestu nalazimo kompilaciju singlova Zdravka Čolića “25 Greatest Hits” (Croatia Records). Ovotjedni Top 5 zaključuju povratci Marka Kutlića s albumom “Poleti ptico” (Croatia Records, broj 4) i Mije Dimšić s albumom “Monologue” /Croatia Records, broj 5).

Poslije gotovo dva mjeseca (22. studenoga 2023.), Taylor Swift ima najprodavaniji strani naslov u Hrvatskoj. Nanovo snimljeni album “1989 (Taylor’s Version)” (Republic/Universal Music Hrvatska) došao je na vrh strane Top-liste prodaje, te time bilježi svoj šesti broj jedan.

Taylor Swift ‘1989 (Taylor’s Version)’

Ovim rezultatom, “1989 (Taylor’s Version)” je postao prvo izdanje sa šest ili više tjedana na vodećoj poziciji strane liste najprodavanijih, a da ne pripada katalogu (poslije ploče “Harry’s House” (Columbia/Menart) kantautora Harryja Stylesa u 2022. godini).

Ploča “Glupost je neuništiva” (Helidon/Dancing Bear) grupe KUD Idijoti nalazi se na drugom mjestu, dok je broj tri pripao južnokorejskom boy bandu Stray Kids i albumu “Rock-Star” (JYP Entertainment). Na četvrtoj poziciji pronalazimo album “Hackney Diamonds” (Polydor/Universal Music Hrvatska) grupe The Rolling Stones, a u krugu pet najprodavanijih našla se i skupina Aespa I album “Drama” (SM Entertainment/Dancing Bear).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 25. do 31. prosinca 2023.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X