Vlasnici Papaye otvaraju novi klub u Zagrebu

Na adresi Savska cesta 28.

Klub Papaya Zrče (Foto: Dino Ninković)

Vlasnici Papaya grupe najavili su otvaranje novog noćnog kluba Lift u Zagrebu na adresi Savska cesta 28. Lift će s radom započeti u listopadu ove godine te se koncept kluba temelji pretežno na elektroničkoj glazbi. Vlasnici ističu kako će, osim razvoja vlastitog rezidencijalnog programa, prostor Lifta biti na raspolaganju i drugim dionicima domaće scene.

„Subota je rezervirana za naš klupski program Levels koji će biti nešto komercijalniji s naglaskom na house glazbu koja je poznatija široj publici. Petak smo odlučili prepustiti DJ-evima i kolektivima koji promiču ostale podžanrove elektroničke glazbe. Trenutno smo u fazi slaganja programa za nadolazeću klupsku sezonu i već imamo sklopljene dogovore s nekoliko organizatora“, istaknuo je voditelj programa Tin Trucek dodavši da su otvoreni za suradnje s domaćim DJ-evima, kolektivima i ostalim organizatorima klupskih događanja.

Papaya grupa stoji iza tri kluba na Zrću: Aquariusa, Nomada te istoimene Papaye. Nakon dvadeset godina bogate karijere u clubbingu, postavili su Hrvatsku na globalnu mapu elektroničke glazbe i festivalskog turizma. Klub Papaya godinama je rangiran među top 10 najboljih klubova na svijetu prema prestižnoj Top 100 ljestvici DJ Maga, postao je domaćin brojnim poznatim festivalima poput Hideouta i Sonusa te su na pozornici kluba tijekom godina nastupale najtraženije svjetske zvijezde, uključivši Calvina Harrisa, Tiesta, Paula Kalkbrennera, Svena Vatha, Jamie Jonesa, Snoop Doga, Wiz Khalifu i brojne druge.

Osim klubova na Zrću, tijekom proteklih godina razvijali su zagrebačku scenu klubovima diljem grada, poput kultnog Gjure, Papaye na Šalati te jarunske Piranhe koja je prethodila klubu Mansion.

„Prepoznali smo da u Zagrebu nedostaje pravih klupskih prostora koji promoviraju i njeguju elektroničku glazbu te promotori svoje programe često rade u neadekvatnim uvjetima. Otvaranjem Lifta želimo obogatiti clubbing scenu grada te kreirati platformu za razvoj domaćih DJ-eva, kolektiva i promotora“, ističu vlasnici kluba.

Novi menadžment kluba Lift poziva sve zainteresirane dionike domaće scene elektroničke glazbe koji organiziraju klupska događanja da se jave na mail adresu [email protected]. Više informacija o klubu bit će dostupno na društvenim mrežama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X