Vraća se Brucošijada FER-a – najpoznatiji studentski mini festival

Nakon godine stanke Brucošijada FER-a održat će se na hodinicima Fakulteta elektrotehnike i računarstva u subotu, 13. studenog 2021. godine

Brucošijada FER-a 2021. – dosad potvrđeni izvođači

Brucošijada FER-a je najpoznatija brucošijada u Hrvatskoj i specifična je po tome što je studenti ujedno i posjećuju i organiziraju, a svake godine privlači sve veći broj studenata različitih fakulteta, ali i ostale zaljubljenike u glazbu.

Fakultet elektrotehnike i računarstva će ove godine ugostiti 16 izvođača na tri stagea. U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET preuzet će ulogu plesnog podija na kojem će se posjetitelji zabavljati uz nezaboravne strane i domaće hitove sve do sitnih sati.

Do sada su potvrđeni nastupi sljedećih izvođača: Buč Kesidi, Repetitor, pocket palma, Kuku$, Grše, Peki Pele, Vizelj, JeboTon Ansambl, Eleven, Loše Društvo, Ružno pače i Doringo.

Reguarne karte po cijeni od 70 kuna moguće je kupiti svakim radnim danom u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark te Dirty Old Shopu od 29. rujna do 12. studenog ili do isteka zaliha. Brucoši FER-a (prošlogodišnji i ovogodišnji) svoju ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa.

S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja. Za više informacija pratite službene stranice Brucošijade FER-a.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X